مراقبت های خانگی ( هوم کر)
نمایش 1–12 از 19 نتیجه
محصولات مراقبت های خانگی ( هوم کر) به محصولاتی گفته می شود که برای استفاده ی خانگی کاربرد دارند ، در دنیای امروزی که به دلیل تغذیه نادرست و آلودگی هوا مشکلات پوستی فراگیر شده روتین هوم کر در کنار پاکسازی و فیشیال ماهانه و البته رعایت تغذیه و کنترل استرس می تواند پوستی سالم و درخشان برای شما به ارمغان بیاورد.
در ادامه به انواع محصولاتی که استفاده خانگی دارند و بودن این محصولات در مراقبت روزمره بسیار مهم است می پردازیم.
مراحل مراقبت های خانگی ( هوم کر)
مرحله اول روتین خانگی: آرایش پاک کن و میسلار واتر
اولین قدم و مرحله ی اول روتین پوستی پاک کردن آرایش از روی صورت می باشد که میسلار واتری که استفاده می کنید بتواند به پوست شما نفوذ کند و تاثیر خود را بگذارد
چند نوع پاک کننده آرایش صورت داریم؟
در حال حاضر سه نوع پاک کننده آرایش صورت وجود دارد
1- آرایش پاک کن:
آرایش پاک کن ها انواع مختلفی دارند و برای آرایش های غلیظ و سنگین استفاده می شوند و نیاز به آبکشی دارند. معمولا برای پوست های چرب آرایش پاک کن ها گزینه ی بهتری هستند.
2- میسلار واتر:
میسلار واتر و میسلار ژل ها برای پاک کردن آرایش های سبک و ملایم طراحی شده اند و نیاز به آبکشی ندارند و بهترین گزینه برای پوست های حساس می باشند.
3- شیر پاک کن:
شیر پاک کن ها حالت روغنی دارند و آرایش را نرم می کنند و بعد آبکشی می شوند در کنار پاک کنندگی مرطوب کنندگی هم دارند و به هیچ عنوان پوست را خشک نمیکنند ، به همین علت گزینه ی محبوبی برای پوست های خشک است.
برای آرایش های غلیظ حتما باید از یک آرایش پاک کن استفاده کنید و برای آرایش های ملایم و حتی پاک کردن بقایای کرم ها از روی صورت یک میسلار واتر به تنهایی کافی است.
مرحله دوم روتین خانگی: شوینده ها
دومین مرحله مراقبت پوستی روزانه شوینده صورت می باشد بعد از پاک کردن آرایش با یک شیر پاک کن یا میسلار واتر با استفاده از یک شوینده متناسب با پوست خود حال با یک شوینده آلودگی و چربی های اضافه پوست را پاک کنید
1- ژل شوینده صورت:
ژل های شوینده ی صورت دارای بافت سبک و کفی که برای پوست های چرب و مستعد آکنه مناسب هستند. ژل شستشوی صورت بدون اینکه صورت را خشک کند تمام آلودگی و چربی اضافی پوست را از بین می برد. از محبوب تر انواع ژل شستشوی صورت سیمپل است که برای انواع پوست حتی پوست های حساس نسبت به نیاز پوست، شوینده های مختلفی تولید کرده است.
2- فوم شوینده صورت :
فوم های شوینده به طور مثال فوم شست و شوی صورت زردچوبه نوتروژینا صورت بافت غلیظ تر و کف بیشتری نسبت به باقی شوینده ها دارند و برای پاکسازی عمیق تر استفاده می شوند و یا پوست های چرب و مختلط که نیاز به یک شوینده های قوی تری دارند و انتخاب فیشیالیست ها برای پاکسازی هفتگی یا ماهانه همیشه یک فوم شوینده قوی است. برای خرید فوم شوینده صورت باید به نوع پوست و میزان چربی توجه کرد و البته همیشه برای خرید شوینده ی صورت به برند آن توجه کنید برند هایی مانند نوتروژینا و هایلایف نیز هردو مناسب استفاده ی روزانه هستند.
3- کرم شوینده صورت :
کرم های شوینده صورت بافتی کرم مانند دارند و برای پوست های خشک و حساس طراحی می شوند این کرم ها از تحریک و خشکی پوست جلوگیری می کنند. افراد هنگام خرید کرم شوینده ی صورت متوجه تفاوت ژل شستشوی صورت و کرم شستشوی صورت نمی شوند روی بسته بندی کرم شوینده های صورت معمولا از کلمه ی facial wash استفاده می کنند و برای ژل شستشوی صورت از کلمه gel wash استفاده می شود.
4- شوینده ی جامد صورت :
شوینده های جامد و یا پن صورت به اسم صابون هم شناخته می شوند.معمولا حاوی ترکیبات مصنوعی هستند. و هنگام خرید شوینده ی جامد صورت باید به PH محصول دقت کنید که متعادل باشد.
مرحله سوم روتین خانگی: تونر
همیشه برای افراد سوال هست که تونر را چه زمانی باید استفاده کنیم؟ تونر بعد از شوینده و قبل از استفاده از محصولات پوستی باید استفاده کرد ، شاید برای شما سوال باشد که چرا تونر PH پوست را متعادل می کند و پوست را آماده ی استفاده از محصولات پوستی می کند. و برای پوست هایی که مستعد آکنه هستند و یا پوست های خیلی حساسی دارند تونرها دارای ترکیبات ضد باکتری می باشند که بروز واکنش و آکنه جلوگیری میکند.
تونر ها انواع خاصی ندارند فقط هنگام خرید تونر به نوع پوست خود دقت کنید که متناسب با پوست خود تونر تهیه کنید بهترین تونر های پوستی و خوش قیمت ترین تونرهای پوستی در دلتا موجود می باشد.
مرحله چهارم روتین خانگی: سرم
سرم های پوست صورت معمولا دارای ترکیبات فعال هستند و بهتر است قبل از هر نوع کرم و محصول سنگین روی پوست استفاده شوند
انواع سرم
سرم های حاوی یک اسید فعال:
انواع سرم وجود دارند که حاوی اسید های مختلف با ویژگی های مختلف هستند و هر کدام تاثیر خاص خود را دارند.
البته قبل از آن که به انواع سرم بپردازیم سرم ها سه نوع ترکیب کلی دارند.
سرمهای آبی: این نوع سرمها بافت سبک و آبرسانی دارند و مناسب انواع پوست می باشند.
سرمهای روغنی: سرمهای روغنی بافت غلیظ تر و مغذیتری دارند و برای پوستهای خشک مناسبتر می باشند.
سرمهای ژلی: سرمهای ژلی بافت سبک و خنکی دارند و برای پوستهای چرب گزینه ی خوبی هستند.
سرم آبرسان
سرم آبرسان (سرم آبرسان هایلایف) پرکاربردترین سرم است که مهم نیست نوع پوست شما چیست برای هر نوع پوستی واجب و مهم است مخصوصا اگر از اسید دیگری هم استفاده می کنید که خاصیت لایه برداری داشته باشد سرم آبرسان دوست همیشگی شما خواهد بود.موقع خرید سرم آبرسان با توجه به نوع پوستتون سرمی انتخاب کنید که غلظت پایین یا زیاد نسبت به نوع پوستتون داشته باشه.
سرم ترمیم کننده سرم پپتاید
سرم حاوی پپتاید یا پپتیدی این نوع سرم ها کمک به کلاژن سازی و افزایش الاستین پوست میکنند که باعث سفت شدن و جوانسازی پوست می شوند.
سرم های آنتی اکسیدان
سرم های آنتی اکسیدان معروف به سرم های جوانساز نیز هستند که حاوی ویتامین C و E هستند که از پوست در برابر رادیکال های آزاد محافظت میکنند و از علائم پیری جلوگیری می کنند هنگام خرید سرم آنتی اکسیدان دقت کنید که اگر حاوی ویتامین C هستند مناسب پوست هایی که مستعد آکنه هستند و جوش فعال دارند نیستند.
سرم های روشن کننده:
سرم های سفید کننده ی پوست دارای آربوتین ، گلوتاتین و نیاسینامید هستند البته هنگام خرید با توجه به نوع روشن کنندگی که می خواهید از سرم دریافت کنید باید به نکاتی توجه کنید از جمله تفاوت سرم های روشن کننده
1- سرم آربوتین:از تولید بیش از حد ملانین جلوگیری کرده و در نتیجه موجب کاهش لک ها خواهد شد. درمانی برای لک های ناشی از آفتاب و حتی کک و مک می باشد. سرمی مناسب کک و مک می باشد.
2- سرم گلوتاتین: یک سرم آنتی اکسیدان قوی که خاصیت روشن کنندگی پوست را دارد و البته به تقویت سیستم ایمنی پوست نیز کمک میکند.
3- سرم نیاسینامید:با کاهش انتقال ملانین به سلول پوست از لک و التهاب جلوگیری میکند و به عنوان سرم روشن کننده نیز کاربرد دارد و علاوه بر آن به بهبود بافت پوست ، کاهش منافذ و حتی کنترل چربی پوست که اثر مستقیمی با کنترل آکنه دارد انجام می دهد
انواع سرم های ضد جوش:
سرم های ضد آکنه تنوع زیادی دارند و ممکنه هنگام خرید سرم ضد جوش گیج شوید متن زیر یک راهنمای کامل سرم های ضد جوش می باشد.
سرمهای حاوی بنزوئیل پراکسید: برای جوشهای ملتهب و چرکی مناسب است و از آکنه ی جدید جلوگیری می کند.زیرا که از بین برنده ی عامل باکتری می باشد.
سرمهای حاوی اسید سالیسیلیک: برای پوستهای چرب و مستعد جوش مناسب است واز بین برنده ی جوش های سرسیاه و سرسفید می باشد علاوه بر آن به بهبود بافت پوست نیز کمک می کند.
سرمهای حاوی رتینول: سرم رتینول علاوه بر خاصیت لایه برداری و جوانسازی برای جوشهای التهابی و پیشگیری از ایجاد جوشهای جدید مناسب هستند.
سرمهای حاوی نیاسینامید: همانطور که پیشتر اشاره کردیم برای انواع پوست و به ویژه پوستهای حساس مناسب است و با کنترل چربی پوست به کم شدن آکنه کمک میکند.
سرم های لایه بردار:
سرمهای لایه بردار محصولاتی هستند که با حذف سلولهای مرده پوست و تحریک رشد سلولهای جدید، به بهبود بافت پوست، کاهش لکها، روشن شدن پوست و کوچک شدن منافذ کمک میکنند. این سرمها حاوی ترکیبات فعال مختلفی هستند که هر کدام به شیوهای خاص عمل میکنند.
انواع سرمهای لایه بردار بر اساس ترکیبات فعال
1- سرمهای حاوی آلفا هیدروکسی اسیدها (AHA):
اسید گلیکولیک: یکی از رایجترین AHA ها است که به لایه برداری سطحی پوست کمک میکند و برای پوستهای خشک و حساس مناسبتر است.
اسید لاکتیک: ملایمتر از اسید گلیکولیک است و برای پوستهای حساس نیز مناسب است.
اسید مالیک: به روشن شدن پوست و بهبود بافت آن کمک میکند.
2- سرمهای حاوی بتا هیدروکسی اسیدها (BHA):
اسید سالیسیلیک: به داخل منافذ پوست نفوذ میکند و برای پوستهای چرب و مستعد آکنه مناسب است.
3- سرمهای حاوی آنزیمها:
پاپائین: از میوه پاپایا گرفته میشود و به لایه برداری ملایم پوست کمک میکند.
بروملین: از آناناس گرفته میشود و به کاهش التهاب و بهبود بافت پوست کمک میکند.
4- سرمهای حاوی رتینول:
یک مشتق ویتامین A است که به افزایش تولید کلاژن، کاهش چین و چروک و بهبود بافت پوست کمک میکند.
مرحله پنجم مراقبت خانگی: کرم های خاص
جایگاه کرم های خاص در این مرحله می باشد منظور از کرم های خاص کرم هایی از نظیر ژل ضد جوش ، سرم رادیانس کرم های جوان کننده و غیره می باشد بعد از سرم می توانید از این نوع کرم ها استفاده کنید.
مرحله ششم مراقبت خانگی: مرطوب کننده
در این مرحله بعضی افراد ترجیح می دهند از سرم آبرسان استفاده کننده بعضی از سرم های آبرسان در عمق پوست نمی مانند به همین دلیل افرادی که پوست خشک دارند اغلب از هر دو استفاده میکنند.
یکی از معضل های افراد با پوست چرب در هنگام استفاده از مرطوب کننده، سنگین و غلیظ بودن آن می باشد که کرم های مرطوب کننده سیمپل با دو فرمولاسیون متفاوت برای پوست چرب و خشک مرطوب کننده های قیمت مناسب تولید کرده اند و البته موقع خرید مرطوب کننده متوجه تنوع بسیار آن شده اید که علاوه بر برند سیمپل برندهایی نظیر نوتروژینا نیز دو مرطوب کننده برای پوست چرب و خشک تولید کرده اند.
مرحله ی هفتم (مرحله آخر) مراقبت خانگی: ضد آفتاب (طی روز)
طی روز مرحله هفتم ضدآفتاب می باشد که در شب این مرحله متفاوت است که در ادامه به آن پرداختیم.
درست است که مرحله آخر است ولی مهمترین مرحله روتین صبحگاهی حساب می شود ، استفاده از ضدآفتاب با SPF مناسب است.
هنگام خرید کرم ضد آفتاب به دو عامل باید توجه کنید نوع پوستتان و نوع ضد آفتابی که می خواهید ، منظور از نوع پوست دو دسته ی پوست چرب و مستعد جوش و در مقابل خشک می باشد که دسته ی اول باید ضد آفتاب اویل فیری تهیه کنند و دسته دوم یعنی پوست خشک ضدآفتاب های عادی مناسبشان است و اگر به دنبال ضدآفتابی برای انواع پوست هستید ضدآفتاب هایی هم هستند که برای انواع پوست طراحی شده اند.
مرحله ی هفتم (مرحله آخر) مراقبت خانگی: دور چشم (طی شب)
اگر در روتین تان سرم دورچشم برای کاهش پف و تیرگی دور چشم از سرم دور چشم استفاده می کنید.مانند سرم کافئین اوردینری که جزوه بهترین سرم های دورچشم می باشد در این مرحله می توانید از سرم دور چشم تان استفاده کنید.
انواع کرم دور چشم
برای مشکلات مختلف تهیه شده در ادامه یک راهنمای خرید دورچشم برای شما عزیزان تهیه شده
کرم دور چشم رفع تیرگی:
یکی از مشکلات متعدد پوستی تیرگی دور چشم می باشد که به سختی نیز از بین می رود
برای درمان تیرگی حتما باید در کنار استفاده از کرم دور چشم یک سرم دور چشم برای رفع تیرگی نیز تهیه کنید.
کرم ضد چروک دورچشم:
برای از بین بردن خطوط دور چشم استفاده از یک کرم دورچشم می تواند بسیار موثر باشد
ترکیبات آنتی اکسیدان قوی می تواند راهکاری برای خطوط پنجه کلاغی باشد.
کرم دور چشم رفع پف:
کرم برای پف زیر چشم معمولا دارای پپتید می باشند مانند کرم دور چشم فرم دهنده ی اکلادو
کرم دور چشم آبرسان:
کرم های دور چشم آبرسان مانند کرم دور چشم آبی نوتروژینا با حفظ رطوبت پوست، از خشکی و پوسته پوسته شدن پوست جلوگیری میکند و به کاهش چین و چروک ، دانه های ریز زیر چشم را درمان میکند. و البته در کنار سرم های دورچشم و یا لایه بردار ها بهترین عملکرد را دارد.